március 30.
Zalán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Marton Adri szerelmes vallomását olvasva, újra elkezdünk hinni az igaz szerelemben
Adrienn olyan szívfacsaró üzenetet írt szerelmének, hogy még a könny is kicsordult a szemünkből sorait olvasva.

Edvin Marton hegedűművész és kedvese a gasztroangyal Marton Adrienn 2009-ben, 10 évvel ezelőtt kötötték össze életüket, és úgy tűnik, szerelmük azóta is töretlen, sőt egyre inkább csak erősödik. Adrienn közösségi oldalára írt ki férjének egy üzenetet, amelyet olvasva csupán csak annyit tudunk mondani: tényleg létezik az igaz szerelem! 

- Edvin Marton, csakhogy tudd, nemcsak hegedülésben vagy menő. Nem sejtettem anno, amikor még randizunk, hogy milyen férj, vagy apa lesz. Nem tudtam, hogy amikor majd előállok azzal, hogy szeretnék önmegvalósítani,- akkor csitít, vagy támogat. Nem tudtam, hogy amikor a munkám 2 hétre külföldre szólít, akkor hogy bír majd a gyerkőcökkel.
Edvinnek sok- sok erénye van. Viszont 2 tulajdonságát kiemelném :" Feltétel Nélküli Szeretet" - a szó szoros értelmében. Nem gondolkodik benne, hogy mit jelent ez a 3 szó. Inkább megteszi. " Sosem ítélkezik. Megengedi nekem, meg a gyerekeknek is, hogy olyanok legyünk, amilyenek Mi szeretnénk lenni és ne olyanok, amilyennek Ő alakítana minket." - Fontosnak éreztem leírni, hogy amikor szenvedéllyel csinálom nap mint nap a munkám; -abban az Ő lénye és támogatása van benne - szól a vallomás.

Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram-oldala

2019. május 21. 7:11

Címkék: celebszemle   edvin marton   marton adriennKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG