december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A babavárás nehézségeiről mesélt Krausz Gábor
Ezen a héten is izgalmasabbnál izgalmasabb témákkal jelentkeztünk a Mokkában, számos híresség osztotta meg magánéletének izgalmas részleteit.

Pár héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy Krausz Gábor és menyasszonya Tóth Gabi első gyermeküket várják. A sztárséf őszintén mesélt arról, hogy milyen érzés készülni az apaságra, milyen új feladatokkal kellett szembesülnie ebben az időszakban. Habár rengeteg boldog pillanatot él át a karrierjében és magánéletében is a sikeres séf, azért elárulta: bizony vannak nehéz pillanatok is.

Földes Eszter már túlvan a babaváráson, a boldog anyuka már 11 hónapja édesanya. A színésznő is őszintén mesélt arról, hogy bizony a szülés után sem könnyű az élet, két ember párkapcsolatát bizony meg tudja terhelni és próbára tudja tenni egy pici baba érkezése.

Mások még nem tartanak ennyire elől, Pintér Tibor és barátnője még csak most költözött össze. A szerelmespár boldogan mutatta meg szerelmi fészkét a kameráknak, reméljük hamarosan a gyermekáldással kapcsolatban is írhatunk majd róluk! 

Gönczi Gábor is elképesztő sikereket ért el magánéletében. A műsorvezető kapcsán bár nem párkapcsolati hírről számoltunk be, de mindenképpen érdemes szót ejteni arról, hogy milyen fantasztikusan lefogyott az elmúlt időszakban.

Ne felejtsétek: jövő héten is szuper Mokka témáink lesznek, érdemes lesz nézni bennünket! 

2019. május 19. 10:00

Címkék: celebszemle   krausz gábor   földes eszter   pintér tibor

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG