augusztus 25.
Lajos, Patrícia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bíró Ica állítja: törvénytelenségek történtek kilakoltatása során
Vissza szerezné szerezni Bíró Ica a május 3-án elvett ingatlanjait, a fitness lady nem adja fel.

Bíró Ica kilakoltatása hatalmas médiavisszhangot keltett az elmúlt hétben, így természetesen a Mokka adásában is több alkalommal foglalkoztunk a témával. Hétfőn arról tudósítottunk a reggeli műsorban, hogy rengeteg tűntető kíséretében, jogerős ítélet alapján mindkét ingatlanjából kilakoltatták a fitness lady-t, aki azonban nem hajlandó elfogadni a döntést, és harcolni fog ingatlanjaiért.

Bíró Ica később megmutatta azt a helyet is, ahol most kénytelen meghúznia magát, amíg nem rendeződik egy kicsit a helyzete, vagy esetleg vissza nem kapja ingatlanjait. Egy lakás maradt a nevén, az a hely, ahol egykor a szépségszalonját üzemeltette, és ami az utóbbi időben jobbára egy raktárként működik. Ica az interjúja során elmondta: szerinte és jogász barátai szerint is több törvénytelenség is történt a kilakoltatásával kapcsolatosan.

Nem csak Bíró Icának teltek nehezen az elmúlt hetek, a lánya sírjánál szelfiző, majd azt kiposztoló, és a fotó alatt saját webshopját reklámozó Lippai Marianna cselekedetével hatalmas felháborodást váltott ki az emberek körében. Joshi egy nyílt levélben fogalmazta meg gondolatait Mariannához, és arra kérte őt, változzon meg. Erről beszélt a Mokka műsorában is:

Azonban nem csak negatív hírekkel foglalkoztunk a reggeli műsorban, több sztár is megosztotta a gyermekáldással kapcsolatos örömeit, vagy éppen a babavárás boldog és egyben mégis nehéz pillantairól meséltek.

Megszületett Kis Grófo harmadik gyermeke! A bulibáró kislánya csütörtök késő este jött a világra és anyukája után a Tünde nevet kapta. A Mokkában a Fonogram-díjas Grófo-Kozák László boldogan mesélt újszülött kislányáról, sőt azt is elárulta, milyen különleges becenevet kapott a kis Tünde.

Valkó Eszter őszintén mesélt arról, milyen nehézségei adódnak a babavárás utolsó heteiben, és megosztotta azt is, mennyire voltak kemények azok az évek, amikor még csak próbálkoztak a gyermekáldás érdekében.

Jövő héten is izgalmasabbnál izgalmasabb témákkal jelentkezünk! 

2019. május 11. 7:23

Címkék: celebszemle   bíró ica
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG