szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Oláh Gergő őszinte vallomása: teljesen besokallt az utóbbi időben
Instagram-oldalán osztotta meg panaszát az énekes, de szerencsére tudta a megoldást is a problémára.

Oláh Gergő közösségi oldalán próbál segíteni minden olyan követőének, akik hasonló cipőben járnak mint ő. Az énekes megosztotta, hogy az utóbbi időben kicsit túl sok volt számára a stressz és a pörgés, nem tudott eleget pihenni és teljesen befásult. Rájött arra, hogy ilyenkor fontos, hogy kicsit kiszakadjon a mókuskerékből, és önmagára és Nikire szánjon egy kis időt.

Gergő egy hosszabb bejegyzésben ki is fejtette gondolatait:
"Van hogy azt érezzük Nikivel vagy látjuk egymáson hogy ez már sok... Csendre, nyugalomra van szükségünk és arra hogy ne legyen megosztott a figyelmünk, hogy csak egymás szemébe tudjunk nézni csendben... Rájöttünk hogy Ilyenkor ki kell lépni a mókuskerékből és az otthoni környezetből, a gyereknevelésből és bár nehezen megy, mert a gyerekeinkért, a jövőjükért csinálunk mindent és mindezt szívünkből lelkünkből, teljes örömmel tesszük, Ők a boldogságaink... de ahhoz hogy ezt megfelelően tudjuk csinálni örömmel, vidáman és nem pedig befásulva idegesen, kimerülten, ahhoz egy kicsit önzőnek kell lennünk és pár órára, vagy ha tehetjük pár napra ki kell lépnünk... ez a gyerekek érdeke is...
Nem utolsó sorban pedig a házasságunk, kapcsolatunk érdekében a legfontosabb... Ilyenkor elég egy séta kettesben, egy jó beszélgetéssel... Gondoltam hátha segítünk ezzel valakinek!"

Előnézeti kép forrása: Oláh Gergő Instagram-oldala

2019. május 12. 10:08

Címkék: celebszemle   oláh gergőKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG