január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tovább dagad a botrány Lippai Marianna szelfije körül, Joshi Bharat nyílt levélben üzent neki
Lippai Marianna, a lánya sírjánál szelfiző, majd azt kiposztoló, és a fotó alatt saját webshopját reklámozó édesanya cselekedetével hatalmas felháborodást váltott ki az emberek körében. Most Joshi Bharat fejtette ki véleményét a pozitív életszemléletet hirdető motivációs előadóról.

A Mokka műsorának vendége volt Joshi, aki nyílt levélben üzenet Mariannának, üzenetében komoly és elgondolkodtató sorokat intézett felé:

"Kedves Marianna,
Nem szeretek senki felett ítélkezi most sem az a szándékom.
Muszáj ezt a levelet megírnom, mert az az érzésem, hogy a Te esetedben valami nagyon letérített a helyes útról - talán észre sem vetted - hogy ez a lejtő milyen torz dolgok felé taszít téged, remélhetőleg a jó szándékod ellenére.
Egy gyermek elvesztése hatalmas tragédia a szülő számára. Ilyen veszteség után az ember megváltozik és állandó hiányérzet gyötri. Azt elhiszem, hogy az elméje egy ilyen tapasztalás után kitisztul és rádöbben az élet igazi értelmére.
Az az érzésem, hogy Nálad az igazi gyász helyét, a karrier építés és az üzlet vette át.
- MERT A GYÁSZ INTIM FOLYAMAT
- A GYERMEK EMLÉKE A LEGSZENTEBB DOLOG
- A HALOTT GYERMEK SÍRHELYE, FOTÓJA VAGY BÁRMI AMI HOZZÁ KÖTŐDIK AZ SZENT ÉS SÉRTHETETLEN!
Azt látom, hogy ezek az alap dolgok az esetedben egyáltalán nem érvényesülnek .
Azt mondd meg nekem, ha egy szülő elmegy a gyermeke sírjához eszébe jut selfie-zni? Mondjuk selfie ok, de akkor ez a gyászoló szülő ezt a fotót kirakja a közösségi oldalára? Mondjuk kirakja, de akkor „reflexszerűen” odalinkeli a saját webshopját, hogy több bögrét meg karkötőt adjon el?
Ha ebből sem világos Neked, hogy ez mennyire torz folyamat, akkor sajnos kevés a remény, hogy egy igaz felismerés szülessen benned.
Arról nem is beszélve, hogy a gyermeknek apja is van, akinek az érzéseit, kéréseit semmibe veszed csak azért, hogy több bögre eladás és több előadás legyen, ami komoly bevételt hoz.
Nem szeretnék az üzeneteid minősége felett ítélkezni , mert valószínűleg Te is jól tudod, hogy azok mennyire hasznosak vagy károsak.
Biztosan jól tudod, hogy sok hamis próféta van , akik üzletszerűen árulják a „boldogság kulcsát„ hamis üzenetekkel, mert nekik ez simán egy jól jövedelmező biznisz.
Ilyen is van a világban, de a halott gyermek sírhelyét erre felhasználó emberrel még nem találkoztam.. MOSTANÁIG.
Azt hiszem itt az ideje, hogy gyászold meg a lányod elvesztését, tapasztald meg a GYÁSZ MÉLTÓSÁGÁT ÉS IGAZI ÜZENETÉT , nézd kívülről a mostani énedet , kérj tiszta szívből bocsánatot a gyermekedtől, hogy az igazi felismerés és katarzis létrejöjjön benned.
A kritikák tiltása vagy törlése csak megakadályozza ezt a folyamatot.
Remélem mielőbb elkezded méltósággal ápolni a kislányod emléket.
Ehhez sok türelmet és még több kitartást kívánok!
Szeretettel, Joshi Bharat"

A reggeli műsorban Joshi még jobban kifejtette gondolatait, a televízión keresztül arra kérte Mariannát, hogy kezdje el meggyászolni lánya elvesztését, álljon meg egy pillanatra, és gondolja végig azt, amit tett, ne védekezzen, hanem bánja meg, amit tett. 

Joshi levelével azt szeretné elérni, hogy Marianna feléledjen, mert úgy érzi, nála minden csak a pénzről szól már.

2019. május 8. 9:59

Címkék: celebszemle   lippai marianna   joshi bharat

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG