október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megdöbbentő választások merültek fel Meghan és Harry gyermekével kapcsolatban
Javában folynak a találgatások arról, hogy vajon mi lesz Meghan és Harry elsőszülött gyermekének a neve, a pici neve mellett, pedig a keresztszülők kérdésében is folynak a fogadások.

A Ladbrokes fogadóiroda saját Twitter-oldalán tette közzé, hogy mik a leglehetségesebb opciók a királyi gyermek nevét illetően, azonban ha Meghan és Harry hercegről van szó, semmiben sem lehetünk biztosak.

A posztjuk szerint a legvalószínűbb az, hogy a kicsit Arthurnak fogják hívni. De lehetséges opciók még az: Albert, Philip, James, Alexander, Alfred, Thomas, Spencer, Charles, Edward, Henry, Richard nevek is. A nevek valószínűségét csökkenő sorrendben soroltuk fel, így tehát az Arthur után a britek az Albert nevet tartják a legesélyesebbnek.

Ami a keresztszülő kérdését illeti, a Mirror szerint előfordulhat, hogy tényleg George és Amal Clooney legyenek a pici keresztszülei, azonban még más nevek is felmerültek a megtisztelő posztra. A lehetséges opciók között szerepel még Meghan egyik nagyon jó barátnője, a stylist Jessica Mulroney és régi jó iskolai barátok is.

A bejelentésekkel még egy picit várni kell, addig is nézegessük Harry herceg megható nyilatkozatát a pici érkezése után, amelyben elmondja, hogy mennyire boldog a kisfiú születését illetően, és megnyugtat mindenkit, hogy Meghan és a gyermek is egyaránt jól vannak, egészségesek; emellett pedig tiszteleg minden nő ereje előtt:

ELőnézeti kép forrása: Kensington Palace Instagram-oldala

2019. május 7. 17:15

Címkék: celebszemle   meghan markle   harry herceghirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG