április 7.
Herman

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Így készül az anyaságra Tóth Gabi
Instagram-oldalán mutatta meg a büszke kismama, hogy mennyire tudatosan készül a gyermekáldásra.

Körülbelül egy hete jelentette be Tóth Gabi a jó hírt, hogy gyermeket vár vőlegényétől Krausz Gábortól. Az aranyhangú énekesnő nem sokkal az örömhír előtt jelentette be azt is, hogy eljegyezte szerelme.

Igazi örömhír, hogy megfogant a pici, mivel korábban egy ciszta annyira megrongálta a petefészkeit az énekesnőnek, hogy hatvan százalékkal csökkent az esélye annak, hogy teherbe essen, így az énekesnő biztosan jobban figyel arra, hogy még tudatosabb kismama legyen. Gabi terhességét egyébként már Joshi is megjósolta egy mély beszélgetésük során, és úgy tűnik, jól megérezte a dolgot a műsorvezető.

Most, hogy Gabi egy leleplező fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyben elárulja, hogy mit eszik, iszik és milyen vitaminokat visz be a szervezetébe a várandóssága alatt:

"Ma esti menü : trappista sajt ropival és isteni jeges citromos mentes vízzel! Utána a desszert az B6 vitamin és savtabletta finom borsmentás ízben" - írta meg kiposztolt fotója mellé az énekesnő.

Gabi Joshival való beszélgetésében azt is megosztotta, hogy a kezdetektől fogva érezte a szimpátiát Gábor iránt, úgy érezte, hogy mellette végre minden szinten megérkezett. A szerelmi életéről való vallomása a videó 17. percénél kezdődik:

Előnézeti kép forrása:

Tóth Gabi Instagram-oldala

2019. május 7. 12:28

Címkék: celebszemle   tóth gabi   terhességKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG