október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nehéz pillanatokat élt át Ördög Nóra, komoly elhatározásra jutott
A szépséges műsorvezetőnek gyermekétől távol kellett ünnepelnie kislánya születésnapját, ez pedig igen érzékenyen érintette Nórit.

Május 6-án látta meg a napvilágot Ördög Nóra kislánya, Mici. A műsorvezető és Nánási Pál első közös gyermeke a tegnapi napon lett hat éves, a kislány pedig azóta rengeteg kalandra elkísérte már szüleit.

Nórit nehezen érintette, hogy nem tudta együtt tölteni kislányával születésnapját, mivel éppen többezer kilométer távolságra van kis családjától, az Ázsia Expressz 2 forgatása miatt, így hát Instagram-oldalán keresztül is felköszöntötte gyermekét. A műsorvezetőnőt egyébként több héten keresztül kísérte családja Ázsiában a forgatások ideje alatt, pár napja azonban a család többi tagja haza indult, ezért talán még égetőbb lehet hiányuk Nóri számára.

"Százszor kezdtem neki ennek a bejegyzésnek, és százszor töröltem ki. Nem lehetek szomorú! Mert a világ legszebb dolgát ünneplem ma: hat évvel ezelőtt megszületett a kislányunk! Minden és mindenki mosolyogjon ma rá, aki csak találkozik vele! Isten éltessen, Mici!!! Én is mosolygok... " - írta meg szívfacsaró üzenetét Ördög Nóri, aki megfogadta, sosem lesz többet távol kislányától ezen a jeles napon.

2019. május 7. 12:35

Címkék: celebszemle   ördög nóri   ázsia expressz   születésnaphirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG