augusztus 25.
Lajos, Patrícia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Sírós pillanatokat okoztak a sztárok anyák napi üzenetei
Rengeteg híresség posztolt a közösségi oldalára anyák napja alkalmából, meghatóbbnál meghatóbb üzeneteket intéztek drága édesanyjuk felé.

"Számomra két legszebb anyuka! Hiányzol... de azt hiszem most már te is látod... minden a legnagyobb rendben! Boldog Anyák napját minden anyukának és kismamának" - kezdte a sort Tóth Gabi szerelme, akitől az énekesnő első gyermekét is várja, Krausz Gábor.


"Egy évvel távolabb kerültem az utolsó ölelésünktől, de egy évvel közelebb, hogy újra Veled lehessek. Örökre. A világ legszebb, legcsodálatosabb, legszeretetreméltóbb asszonya voltál. Nekem. Tudom, hogy mindenki így érzi az anyjáról, nem is lehetne másképp, de magunkban, titokban azt érezzük, mégis nekünk van igazunk. A sejtjeimben, a tetteimben, a lényemben élsz velem. Sosem akarok többet, csak hogy rád hasonlíthassak emberségben, önfeláldozásban, szeretni tudásban. Te vagy a példám, amíg élek. Könyörögve kérek mindenkit, hogy rohanjon, és szeresse, ölelje, dédelgesse az anyukáját! Amíg megteheti" - írta meg megható sorait Csonka Adrás, aki a Mokkában is mesélt arról, hogy mennyire hiányzik neki édesanyja.

A megható vallomást itt is megtekinthetik:

"A végtelenbe és tovább...Nincs annyi hashtag, ami ide elég lenne... így hát #happymothersday-t mindenkinek" - fogta rövidre Mádai Vivien.

"Mindig vigyázni fogok rád Anyuci!" - írta meg kedves szavait Cinthya Dictator, akinél meg kell jegyeznünk azt is, hogy olyanok édesanyjával mint két tojás!

"Lassan harminc éve vagyunk egymásnak! Azt hiszem mindenki tudja milyen fontos vagy számomra. A legjobb barátom, példaképem és természetesen az anyukám...köszönöm hogy vagy!" - folytatta a sort Baronits Gábor, aki egy édes pici baba fotót osztott meg magáról.

"Boldog muternapot babám!" - mondta egyszerűen és velősen Majka.

"Boldog anyák napját" - írta meg Curtis, akinek édesanyját már láthattuk a drogpokláról szóló dokumentumfilmben.

Nagyon Boldog Anyák napját Anyu! Szavakba nehéz lenne megfogalmazni mennyi mindent köszönhetek Neked! És minden Anyukát is szívből köszöntök! - Hosszú Katinka gondolt a többi édesanyára is. 

Boldog Anyák Napját édesanyám!Nagyon szeretlek és boldog vagyok, hogy ez az érzés már kicsit rám is vonatkozik... - zárja le összesítésünket Krausz Gábor menyasszonya, a kismama Tóth Gabi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

2019. május 7. 7:14

Címkék: celebszemle   anyák napja
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG