október 15.
Teréz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Igazi babadömping: Újabb sztár jelentette be terhességét
Csütörtök este minden tekintet Blake Lively-ra szegeződött, aki az új Pokémon film New York-i premierjén vonult végig a vörös szőnyegen, méghozzá nagy pocakkal.

Minden szem a színésznőre szegeződött az eseményen, aki természetesen nem a plusz kilóknak köszönheti gömbölyded formáját, ugyanis a Gossip Girl sztárja és Ryan Reynolds harmadik babájukat várják.

Blake fülig érő mosoly kíséretében tudatta a világgal, hogy várandós, miközben csodásan festett sárga ruhájában a mindig sármos Ryan oldalán, aki épp olyan boldognak és izgatottnak tűnt, mint felesége.

A humoráról is ismert sztárpár már két gyermek büszke szülei, akiket próbálnak teljesen hétköznapi módon nevelni:
„A mi gyerekeinknek nem volt lehetősége megválasztani, hogy nyilvánosan akarják-e élni az életüket vagy sem. Ezért megpróbáljuk megalkotni nekik a lehető legnormálisabb életmódot, amit csak lehet, hogy olyan gyermekkoruk lehessen, mint amilyen nekünk volt.” – nyilatkozta Blake.


Ryan Reynolds korábban a Hollywood Walk of Fame csillaga átvételekor így mondott köszönetet szerelmének:
„Köszönetet szeretnék mondani a feleségemnek, Blake-nek, aki mindig mellettem áll és mindenben támogat. Te vagy a legjobb dolog ami valaha történt velem. Mindent sokkal jobbá teszel az életemben, nem utolsó sorban pedig megajándékoztál a világ legcsodálatosabb két gyermekével.”

Most pedig úgy tűnik, érkezik a harmadik pici is.

Előnézeti kép forrása: Blake Lively Instagram-oldala

2019. május 5. 15:30

Címkék: celebszemle   blake lively   ryan reynoldshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG