október 15.
Teréz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Újabb fordulóponthoz érkezett Szögeczki Ági élete, a sírás kerülgeti az édesanyát
Születésnapját ünnepelte a szépséges Szögeczki Ági, közösségi oldalára pedig számos fotót is feltöltött a nagy eseményről.

Ági Instagram-oldalán mondott köszönetet a szülinapi felköszöntések miatt, és egy édes fotót is posztolt hosszabb bejegyzése mellé, amely kisfiával készült:

"Igyekszem mindenkinek a privát üzeneteket is megválaszolni,de az előreláthatólag nem kis idő lesz... Így először is itt és most szeretnék Mindenkinek millió puszit küldeni...eddig nagyrészt FB - on köszöntöttek ennyien,most itt is rengeteg kedves,szép és megható jókívánság érkezett...egyébként is érzékeny típus vagyok,de most aztán végképp úgy érzem sírni tudnék,hogy ilyen sokan gondoltok rám és szántok pár percet arra,hogy ezt le is írjatok nekem!!!
Szóval nagyon szépen köszönöm Mindenkinek,hogy tulajdonképpen van nekem...mert Ti is az életem részesei vagytok, hiszen nap mint nap itt vagytok,és minden jó és rossz élményt,egyszerű hétköznapot vagy éppen egy kedves szulinapot együtt éltek meg velem... Köszönöm Nektek!!!
"

Ági egyébként a Mokka adásában mesélt arról, hogy kisfia mostanában a dackorszakát éli, ebből azonban semmi sem látszik a kiposzolt fotókon!

2019. május 1. 15:15

Címkék: celebszemle   szögeczki ágihirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG