április 6.
Vilmos, Bíborka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Esztergályos Patrik szívszorító vallomása: Így érzi magát dédnagymamája halála után
Esztergályos Patrik az Exatlon Hungary legjobb férfi versenyzőjének címét nyerte el, örömét azonban most egy szomorú eset árnyékolja.

Patrik elmondta, hogy nagyon tartott attól Dominikán, hogy amíg kint van, valamelyik rokonának baja esik, szerencsére azonban amikor hazatért, semmilyen rossz hír nem fogadta őt, senkinek sem esett baja a forgatások ideje alatt, nem történt tragédia.
A vívó felhőtlen öröme azonban nem sokáig tartott, hiszen a hazatérése után nem sokkal szeretett dédnagymamája kórházba került, akivel nagyon szoros volt a kapcsolata, és rengeteget látogatta.

- Semmi előjele nem volt a betegségének, egyik nap azonban arra kezdett panaszkodni amikor meglátogattam, hogy fáj a hasa, az epéje, és kiderült,  hogy epegörcse van. Pár napra rá súlyosabb lett a helyzet, de nagyon jól viselte betegséget, sokat viccelődött az intenzív osztályon is.

Hiába azonban az orvosok kitartó munkájának, és a család éber támogatásának, a dédit egy hét alatt elvitte a betegség.Patrikban mindössze az tartja a lelket a nehéz gyász időszakban, hogy tudja, a 88 évet megélt asszony nem szenvedett, nem voltak kibírhatatlan fájdalmai. A vívó hozzátette, sokkal könnyebb feldolgoznia így a fájdalmat.

2019. április 30. 12:32

Címkék: celebszemle   esztergályos patrik   Exatlon Hungary   dédnagymama   halálKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG