október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Exkluzív videó: Már előre megjósolták Tóth Gabi terhességét
Tóth Gabi korábban a FEM3 Café adásában folytatott egy őszinte beszélgetést Joshival, melyben sok érdekes témát is boncolgattak az énekesnő életéből.

Gabi elmondta, hogy gyerekkora óta készült arra, hogy énekesnő lesz, az élete pedig teljesen kinyílt és felfordult azóta, amióta felköltözött Budapestre. Gabi megosztotta azt is, hogy teljesen átlagos családként éltek, és ezt a küzdelmet, szorgalmat hozta magával a nagyvárosba is amit a családjától látott.

"Mindent meg akartam tanulni, és mindent meg akartam ismerni" - kezdte meg vallomását Tóth Gabi, elárulta azt is, hogy bár Verával tűz és víz voltak, mégis a zene összekapcsolta őket.

Miután elérte a sikereit, és karrierje elkezdett szárnyalni, kezdetben rengeteg támadás érte őt, nagyon sokat kellett küzdenie a sajtóval és az őt bántó emberekkel is. Végül megtanulta elengedni a fájdalmakat és sprituális útra lépett, így le tudta magáról dobni az őt lehúzó láncokat.

Az énekesnőnek nem csak a karrierje, hanem a magánélete is teljes mértékben egyenesbe jött az utóbbi időben, hiszen kisbabája lesz Krausz Gábortól, aki nemrégiben kérte meg az énekesnő kezét. Gabi már a tavalyi év szeptemberében is arról mesélt már Joshinak, hogy úgy érzi megtalálta az igazit, mivel teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott ez a kapcsolata.

A szerelmi életéről való vallomása a videó 17. percénél kezdődik:

Gabi megosztotta, hogy a kezdetektől fogva érezte a szimpátiát Gábor iránt, úgy érezte, hogy végre minden szinten megérkezett.

"Úgy érzem, hogy egy méltó társat találtam... Büszke vagyok rá!" - mondta el őszintén Gabi.

Miután elmondta szerelmi vallomását, Joshi egy olyan jóslatot mondott az énekesnőnek, amely most igazolódott be. Korábban sokáig Gabi is azt hitte, hogy nagyon kevés esélye van annak, hogy gyermeke legyen, mivel 18 évesen egy ciszta annyira megrongálta a petefészkeit, hogy hatvan százalékkal csökkent az esélye annak, hogy teherbe essen.

"Biztos lesz gyermek Gabi! ... Biztos Te szülni fogsz Gabi, ez száz százalék! " - mondta meg megérzését Joshi.

Az énekesnő bár eleinte zavarba jött a témától, de végül nyíltan elmesélte gondolatait a témával kapcsolatban, elmondta, hogy minden pillanatot megpróbál megélni majd az életében, nem hagyja csak úgy "eltelni" az életet.

Előnézeti kép forrása: Tóth Gabi Instagram oldala

2019. április 29. 13:33

Címkék: celebszemle   tóth gabi   terhesség

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG