szeptember 15.
Enikő, Melitta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Elérkezett a nagy pillanat? Mentőautó állt meg Meghan hercegné házánál
A hercegné már bármelyik pillanatban világra hozhatja első gyermekét, a szemfüles járókelők pedig egy mentőautót is kiszúrtak a Meghan és Harry otthonánál.

A hercegi pár Windsorban levő otthonánál nem csak egy mentőt, hanem egy mentőhelikoptert is láttak az ott tartózkodók. Így hát rögtön megindultak a találgatások arról, hogy vajon azért érkeztek ki a mentősök, mert úton van a következő royal baby?

Bár Harry és Meghan korábban bejelentette, hogy szeretnék titokban tartani egy ideig a pici születésének idejét, és eleinte csak szűk családi körben akarják élvezni a ritka pillanatot, úgy látszik mégsem olyan könnyű titokban tartani az egész világ elől a nagy eseményt.

Ha ez még nem lenne elég, Meghan édesanyja is már Angliában van, ami szintén arra a gyanúra adhat okot, hogy a pici hamarosan érkezik, netalántán már meg is született.

A mentőről és a helikopterről készült fotóhoz később odaírták Intagramon, hogy sajnos téves riasztás volt, de pontos és megbízható információkat még mindig nem tudni az esetről.

Előnézeti kép forrása: Sussex Royal Instagram oldala

2019. április 26. 17:02

Címkék: celebszemle   meghan markle   harry herceg   terhesség
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG