október 18.
Lukács

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Igazi babadömping volt a héten a TV2 napkezdő műsoraiban
Volt, aki babavárásról beszélt, volt, aki kisgyermekét hozta el a stúdióba, és volt, aki csak egyszerűen megindokolta, miért nem érkezik még a baba.

A világbajnok kajakozó apa lett, kislánya született Dudás Miklósnak március közepén. A boldog édesapa sajnos lemaradt Nara születéséről erről pedig reggeli műsorunkban beszélt:

A Cooky és Debóra eljöttek a FEM3 Café műsorába, és arról meséltek, hogy mit gondolnak a támadásokról, amelyek azt mondják, hogy a rádiós és kedvese nem is terhes.

Habár voltak viharos időszakok is Zámbó Krisztián és szerelme Takács Zsuzsa kapcsolatában, a pár most úgy érzi, készen áll a családalapításra, erről pedig a Mokkában meséltek. A szerelmesek elmesélték kapcsolatuk alakulását, mérföldköveit és a közös dolgokat, amelyeket mind együtt éltek meg.

Kutassy Jenő, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökhelyettese és Kondorosiné Horváth Emerencia, nagymama pedig a nagyszülői GYED és a nagycsaládosok autóvásárlási kedvezményeinek előnyeiről beszélgettek a műsorvezetőkkel.

Izgalmasabbnál, izgalmasabb tartalmakkal jelentkezünk a következő héten is!

2019. április 27. 15:11

Címkék: celebszemle   Mokka   fem3 café   baba   terhességhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG