augusztus 26.
Izsó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Így szurkoltak a sztárok az Exatlon Hungary játékosainak
Az egész ország Exatlon Hungary lázban égett hétfő este, mikoris kiderült, hogy Esztergályos Patrik vagy Huszti Kata nyeri meg az izgalmas versenyt.

A TV2 sztárjai és az Exatlon Hungary versenyzői is egytől egyig várták a Szuperdöntőt, és el is árulták, hogy mennyire élvezték az utolsó adást, illetve fényképeket is posztoltak a szurkolás izgalmas pillanatairól.

Sarka Kata saját közösségi oldalán is megosztotta, hogy gyermekeivel együtt szurkolt a televízió előtt a játékosokért, és szívből gratulál a győztesnek:
"Huszti Kata gratulálok! Nagyon nagyon nagyon ügyes voltál! Becsületesen küzdöttél, és megérdemelten győztél! Minden versenyzőnek gratulálok, mert fantasztikus dolgot csináltatok végig! A gyerekekkel hűséges nézők voltunk! Gelencsér Tímea szuper voltál!"

Rákóczi Reni saját Instagram-oldalán osztotta meg, hogy az Exatlon csapat együtt nézte a döntőt, a kiposztolt fotó alapján pedig úgy tűnik, nagyon jó hangulatban telt a közös tévénézés.

"Együtt szurkoltunk tegnap Patrikért!!Szép volt Patrik!!! Nagyon büszkék vagyunk Rád!!!" - írta meg fotója alá a szuperdöntő győztese.

Gelencsér Tímea a Bajnokok csapatának tagja a következő üzenetet idézte a legjobb férfi helyet megszerző Esztergályos Patrik felé:

"Kedves Patrik! Számunkra Te vagy a Bajnok! Szinte a lehetetlennel kellett küzdened a Szuperdöntőn... Emberfeletti amit ma mutattál nekünk. Szeretnék az egyik kedvenc futamunkkal GRATULÁLNI!!! Gratulálunk Katának is!"

Ungvári Miklós is gratulált a két legjobbnak:
"Gratulálok Huszti Kata! Szép menet volt Esztergályos Patrik!"

Huszti Kata a tegnapi nap folyamán a Mokkában mesélt az élményeiről, a Szuperdöntőről és a győzelem pillanatáról. Hogy hol fogja tartani a hatalmas trófeát és mire költi a főnyereményt, azt a videóból megtudhatod!

2019. április 24. 9:41

Címkék: celebszemle   Exatlon Hungary
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG