augusztus 21.
Sámuel, Hajna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Együtt ünnepeltek az Exatlon Hungary Bajnokai, jó okuk volt rá

 A mókázás célja nem más volt, mint egy születésnap, derült ki a versenyzők Instagram-bejegyzéséből.

Rákóczi Reni éppen születésnapját ünnepelte szeretteivel egy étteremben, amikor váratlanul betoppantak az ünneplésre az Exatlon Hungary Bajnokai. A sportolónő közösségi oldalán mondott köszönetet ezért a váratlan, de szívet melengető meglepetésért, és elmondta azt is, hogy teljesen váratlanul érte őt ez a kis Exatlon Hungary összejövetel, de nagyon hálás azért, mert gondoltak rá. 

Reni egyébként mit sem sejtve ült az asztalnál, amikor egyszer csak megjelentek volt csapattársai lufikkal és ajándékokkal. A megható eseményt meg is örökítették, Gelencsér Tímea posztolta Instagram-odalára a meglepetés pillanatát.

Reni 1987. április 23-án született, közösségi oldalát pedig a posztja alatt máris ellepték a jókívánságok, amiért a sportolónő nagyon hálás. A kick-box világbajnok is töltött fel fotókat az eseményről Instagramra, a képeken pedig jól látszik, szuper volt a hangulat a találkozó alatt, jót mulattak egymással az Exatlon Hungary versenyzői. 

Ne feledjétek! Az Exatlon Hungary története az utolsó fejezetéhez érkezik a mai napon! Végre kiderül, hogy Huszti Kata vagy Esztergályos Patrik lesz-e a győztes és a 20 millió forint boldog tulajdonosa... Ne hagyd ki a hónapokon átívelő, elképesztően izgalmas és fordulatos műsor utolsó epizódját Húsvéthétfőn, azaz ma, 19.05-től a TV2-n!

2019. április 22. 10:27

Címkék: celebszemle
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG