január 17.
Antal, Antónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Robbantás Srí Lankán: megszólalt a nemrégiben kint forgató Ördög Nóra
Húsvét vasárnap egy szörnyű robbantássorozat híre rázta meg a világot, amely Srí Lankán történt, azon a szigeten, ahol nemrégiben az Ázsia Expressz második évadát is forgatták. Instagram-bejegyzésében írta meg Ördög Nóra, hogy mi a helyzet családjával és a stábbal, akik mind kint dolgoztak a produkción.

Úgy tudni, több mint százan meghaltak a borzalmas robbantásokban, amelyek templomoknál és szállodáknál történtek, a sérültek száma pedig még ennél is több. Ördög Nóra követői is azonnal aggódni kezdtek a műsorvezetőnő és családja, illetve a TV2 stábja életéért, és rengeteg aggódó üzenetet küldtek Nórinak, aki mindenkit megnyugtatott: Jól vannak, már nincsenek a szigeten.
A magyar kollégák a helyi stábtagokkal is azonnal felvették a kapcsolatot, szerencsére nekik sem esett bántódásuk a borzalmas cselekményben.

"1 hete jöttünk el Srí Lankáról... Köszönöm a rengeteg aggódó üzenetet. Jól vagyunk, a stáb is, mindenki. De a világon valami nagyon nincs jól..." - írta meg Nóri megrendítő posztjában a közösségi oldalán.

"Szomorúan értesültünk a Srí Lankán történt lesújtó eseményekről. Az aggódó kérdésekre reagálva közöljük, hogy az Ázsia Expressz 2 stábja és a szereplőink teljes biztonságban vannak, mivel egy hete már Indiában forgatnak" - közölte hivatalosan a TV2.


Előnézeti kép forrása: Ördög Nóra Instagram-oldala

2019. április 21. 11:37

Címkék: celebszemle   ördög nóra

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG