január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ez a legnagyobb ünnepi ajándék Palik László számára
Közösségi oldalán osztott meg egy igazán bensőséges pillanatot a műsorvezető.  

Palik László április elején tért haza az Exatlon Hungary forgatásáról, és azóta igyekszik minden idejét a szeretteivel tölteni, jól bizonyítja ezt a műsorvezető legújabb Instagram bejegyzése is. Palik László 99 napot töltött családjától távol a Dominikán tartott forgatások miatt, érthető, hogy a műsorvezető számára minden perc egy igazi kincs, amelyet a gyermekeivel tölthet.

Laci most egy igazán fitt programot iktatott be a húsvéti ünnep kezdete előtt, hiszen két gyermeke Vilmos és Juliska társaságában ment el futni a Normafára. A műsorvezető szomorúan, de érezhető jókedvvel osztotta meg a követőivel azt is, hogy jól elverték őt gyermekei a versenyben, amihez egyszerűen nem tud és nem is hajlandó hozzászokni.
Biztosan lesz még köztük visszavágó is hamarosan! 

Lacit és a két gyermeküket Marsi Anikó már csak azért sem tudta volna elkísérni a sportos programra, mivel az Exatlon Hungary forgatása alatt súlyos balesetet szenvedett, melynek következtében be is gipszelték a lábát, a pokoli időszakról a Mokka adásában is mesélt a műsorvezetőnő, aki azóta már sokkal jobban van. 

Előnézeti kép forrása: Palik László Instagram-oldala

2019. április 20. 18:26

Címkék: celebszemle   marsi anikó   palik lászlóhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG