október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Döbbenet: Veszélybe került a fiatal magyar énekes hangja
Kertész Iván – az egykori Star Academy tehetségkutató különleges hangú és megjelenésű felfedezettje - közösségi oldalán jelentette be, hogy nemrégiben komoly problémával kellet megküzdenie. Egy, a hangszálait megtámadó felsőlégúti betegség miatt veszélybe került énekesi karrierje.

Kertész Ivánnak sajnos az első lemezének munkálataival is le kellett állnia, annyira komoly volt a betegsége, most azonban visszatért, és újult erővel folytatja egyre inkább felfelé ívelő énekesi karrierjét.

"Bevallom korábbra terveztük a megjelenést, de sajnos egészségügyi okok miatt csúszik a dolog bő egy hónapot. Mostanra keveredtem ki ugyanis teljesen egy hetekig tartó felső-légúti nyavalyából, ami konkrétan úgy megtámadta a hangszálaimat, hogy egy időre eltűntek a magas hangjaim" - olvasható a fiatal tehetség közösségi oldalán.

Kertész István azonban megnyugtatott mindenkit, mostanra már rendeződött az egészségügyi állapota így hát a lemezének munkálatai is folytatódhatnak tovább:
"...megnyugtatok mindenkit most már teljesen a régi vagyok és tanulom gőzerővel a még stúdiózásra váró dalokat, hogy minél előbb napvilágot láthasson a bemutatkozó albumom!

Kertész Iván tavaly februártól kezdve sorra jelenteti meg újabbnál-újabb videoklipes dalait. A legutóbbi - "Rajtunk áll" című dala az elfogadásra hívja fel a figyelmet:

Jó hír, hogy nem kell beérnünk ennyivel a tehetséges énekestől, ez a szerzemény már a nyáron megjelenő 10 dalból álló album előfutárának számít.

Előnézeti kép forrása: Kertész Iván hivatalos Facebook-oldala

2019. április 18. 10:09

Címkék: celebszemle   kertész ivánhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG