október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ezért imádja Budapestet Orosz Barbara
Orosz Barbara Instagram-oldalán osztotta meg, hogy miért is szereti fővárosunkat, egy igen megható, és elgondolkodtató bejegyzésben.

A szépséges műsorvezetőnő a Duna-partjáról készített magáról egy szelfit, ahogy éppen a távolba mered és a várost csodálja.

"Full szerelmes vagyok ebbe a városba!!!
Ha megnyernék valami tuti szuperbingós nyereményt és bárhová teleportálhatnám magam sem élnék máshol mint Budapesten. Figyeljétek a turistákat ahogy ámulva fotózkodnak, nem tudnak betelni a sok szépséggel. Még a forgalom lüktetése is vonzó-nyugiban nyilván, ha néha nem sietek sehová.
Csak úgy térképezhetjük fel ezt a megannyi lehetőséget kínáló várost-aminek építészete külön misét érdemel-, ha sétálunk.
Jó sokat. ( ha valakire nem köszönök rá, az azért van, mert ilyenkor a kedvenc dalaim futnak a fülemben-ma a Skyfallt hallgattam meg úgy 23-szor.)
Úgy szeretem azt a fáradtságot, amikor az alsó hangon 10km-es sétáimról hazaérve lerúgom a cipőmet és elnyúlok a puha szőnyegemen, miközben a macskáim érdeklődve dorombolják ki belőlem merre jártam..
Egyik küldetésem, hogy a város minden porcikáját megmutassam Nektek a műsoromban. Büszkék lehetünk rá. Élvezzük!"
- írta meg őszinte vallomását Barbara Budapestről.

Ti mit gondoltok? Szerintetek is Budapest a legszebb város?

Előnézeti kép forrása: Orosz Barbara Instagram-oldala

2019. április 20. 7:41

Címkék: celebszemle   orosz barbarahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG