augusztus 21.
Sámuel, Hajna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Komoly diétába kezdett Singh Viki
A bikinialak megszerzése érdekében kezdett bele a fogyókúrába Singh Viki.

A gyönyörű énekesnő közösségi oldalán osztotta meg döntését, hogy szeretne néhány centit lefaragni magából. Viki komoly tervet is felállított arra, hogy hogyan szeretné elérni az álom alakot, egy hosszabb bejegyzésben pedig követőinek is elmagyarázta, hogy mit tervez tenni. 

"Mint a legtöbb nőnek így nekem is komoly kihívást jelent, hogyan is érhetném el az igazi “bikinialakot” nyárra... ahogy közeledik a lenge ruhás szezon, annál inkább érzem, hogy itt az ideje egy kis tavaszi “finomhangolásnak” ami az alakomat illeti!! És ugye mindannyian jól tudjuk hölgyeim, hogy mindig azt a bizonyos utolsó 1-2 kilót a legnehezebb leadni...
Én mától belevágok egy kis méregtelenítésbe, és szerencsére segítségem is van , hogy a diétás időszak ne legyen kínszenvedés..."
- írta meg Instagram-oldalán Viki.

Viki azt is kifejtette, hogy most vacsorára például epret fog enni, hogy visszafogja éhségét, ezt illusztrálva pedig egy igen erotikus hangulatú, eper majszolós képet is kiposztolt.

Az énekesnő arról nem írt, hogy vajon húsvét alkalmával is folytatni fogja-e a diétát, reméljük azért egy sonka-tojás kombót nem hagy majd ki! 

Korábban egyébként Viki pont a nőies alak szépségét hirdette közösségi oldalán, a bejegyzéséhez posztolt képe alapján pedig egyeltalán nem lenne szüksége diétára!

Előnézeti kép forrása: Sing Viki Instagram-oldala

2019. április 19. 10:17

Címkék: celebszemle   singh viki
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG