október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Fodor Rajmund átveszi Palik László feladatát?
Az Exatlon Hungary játékosa Instagram-oldalán osztotta meg a nagy hírt, hogy játékvezetőnek állt egy általános iskolában.

Fodor Rajmund azután búcsúzott az Exatlon Hungarytól miután Ungvári Miklóssal szemben alulmaradt a párbajban. Az olimpiai bajnok vízilabdázó most egy ürömi általános iskolába látogatott el, és átvette Palik László szerepét, így ő vezényelte le a kisiskolások saját Suli-Exatlon versenyét.

A sportoló az örömteli és küzdelmes pillanatokról saját közösségi oldalán is beszámolt, videókat és fotókat is feltöltött a gyerekek elképesztő sportteljesítményéről.

"A DÖNTŐ: Nagy örömmel látogattam el ma az ürömi általános iskolába, ahol Tamási Mária testnevelő tanárnő lelkes szervezésében segédkeztem a SULI-EXATLON döntőjének levezénylésében. Palik László műsorvezető és játékellenőr szerepét kaptam meg és indíthattam a 4. osztályos fiúkat/leányokat a futamaik rajtjánál. A döntőbe 9 fiú és 9 lány jutott, miután túljutottak az első szintes osztályvetélkedőkön, majd az évfolyamszintű középdöntőkön. Nézzétek meg, mennyire ötletes és remek feladatsor várta a fiatalokat a tornaterem pályáján! Sportoljatok fiatalok! Hajrá fiatal BAJNOKOK!" - írta meg izgalmas tudósítását a vízilabdázó.

Rajmund korábban Salander Dorina társaságában mesélt élményeikről és az általuk vélt esélyesekről a Mokka műsorvezetőinek.

Előnézeti kép forrása: Fodor Rajmund Instagram-oldala

2019. április 17. 6:00

Címkék: celebszemle   fodor rajmundhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG