július 3.
Kornél, Soma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Pirner Alma őszintén vallott arról, milyen egy kisgyermekkel utazni
A gyönyörű sportolónő Balin pihenget családjával együtt, a tökéletes nyaralásról pedig számos fotót is megosztott, szuper gondolatokkal tarkítva.

Pirner Alma most azt osztotta meg a követőivel, hogy sokan kérdezték már tőle, hogy milyen egy kisgyermekkel utazni, és aktívan tölteni a nyaralást, nem-e érzi mindezt nehéznek, és korántsem pihentetőnek. A szépséges rúdtáncos most megosztotta az pici babával való utazási élményeit, egy hosszabb bejegyzésben fejtette ki gondolatait a témával kapcsolatban.

"Felfedezzük a Világot... Sokan írtatok, és kérdeztétek, hogy merünk elindulni egy ilyen hosszú útra kis gyerekkel, ráadásul nemcsak a szállodában lenni, hanem bejárni mindent, amit lehet... Mi mindig is ilyenek voltunk, 8 hónapos volt Lenny, amikor 12 órás autóútra mentünk, 2 éves korában Sri Lankára utaztunk hosszabb időre, most pedig Balin. Nem a gyereknek teher soha egy ilyen utazás, ők imádják felfedezni a világot.Inkább a szülőnek kényelmetlenebb, és komfortzónán kívüli gyerekkel utazni. De ha ezt bevállalják a szülők, és nem félnek, és nem hasonlítják össze azzal, milyen volt, amikor még nyugalomban gyerek nélkül utazhattak, akkor minden rendben, mert a gyerekek maradéktalanul élvezni fogják." - írta meg őszinte vallomását Pirner Alma.

Korábban Ördög Nórát támadták követői amiatt, hogy túl sokat utazik gyermekeivel, és emiatt nagyon sokat hiányoznak az óvodából. Nóri mindezekre szintén egy Instagram-bejegyzésében reagált.

Előnézeti kép forrása: Pirner Alma Instagram-oldala

2019. április 16. 10:38

Címkék: pirner alma   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG