szeptember 22.
Móric

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bréking: újra fent van Instagramon Meghan Markle
Nem sokáig bírta a hercegné azt, hogy ne legyen saját közösségi oldala, tegnap pedig meg is történt a nagy bejelentés, hogy Sussex hercegnéje és hercege közös Instagram oldalt indít.

Meghan hercegnének több millió követője volt közösségi oldalain, azonban amikor belépett a királyi családba, meg kellett szűntetnie privát oldalait. A hercegné azóta nem jelentkezett be egyetlen platformon sem, de úgy tűnik, nem sokáig tartott a csend az ex színésznőnél, hiszen Harry és Meghan a tegnapi nap folyamán bejelentették, hogy saját Instagram-oldalt indítanak SussexRoyal néven.


Egyelőre még csak egyetlen poszt található a herceg és a hercegné oldalán, a hercegi pár a következő üzenetet intézte követői felé:
"Üdvözöllek a hivatalos Instagram oldalunkon, alig várjuk, hogy megoszthassuk veled a munkáinkat, amelyet hajtanak bennünket; a kezdeményezéseket, amelyeket támogatunk; fontos bejelentéseket; és a lehetőséget, hogy rávilágíthassunk olyan ügyekre, amelyek figyelmet érdemelnek"

Az oldal hatalmas sikerre tett szert már pár óra leforgása alatt, a cikk megírásakor 2,1 millió követővel rendelkezett az oldal, de ez a szám várhatólag rohamosan növekedni fog az elkövetkezendő napokban.
A hercegi pár tehát most már nem csak egy külön háztartásban fog élni, hanem külön profillal is rendelkezni fog, így még erősebb lesz az elszakadás a Kennsington-palotától.

(Metro)

Előnézeti kép forrása: Kennsington Palace Instagram-oldala

2019. április 3. 10:40

Címkék: celebszemle   meghan markle   harry herceg
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG