augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hatalmas kihívások elé néz a Gáspár család
Hamrosan kezdetét veszi az Ázsia Expressz 2. évadának a forgatása, ahol hét sztárpár küzd meg egymással Srí Lanka és India területén. Gáspár Zsolti is a játékosok között van, és hatalmas lelkesedéssel várja a rá váró kalandokat.

Gáspár Zsolti nem aggódik az előtte álló a kihívások miatt, tudja, minden helyzetből ki tudja majd hozni magából a legjobbat. Természetesen azért félelmei is vannak a showmannek, hiszen tudja, nem egy luxusutazást vállalt be.
"Amikor megkerestek, egyből igent mondtam a felkérésre, de bevallom őszintén, félek tőle, mert nem tudom, hogy milyen fába vágtam a fejszém. A legnagyobb félelmem az, hogy nem tudom, hol fogok esténként aludni, mi fog velem történni, és hogy tudok a mellékhelyiségre elmenni. A többit én megoldom. A-ból B-be eljutni, stoppolni, fuvart intézni nem probléma" - nyilatkozta Zsolti.
A celeb egyébként hatalmas erőkkel készült is a megmérettetésre, már ami a súlyát illeti, rengeteg szénhidrátot vitt be a szervezetébe, hogy bírja a terhelést.
"Én Magyarországon már feltankoltam a testemet, a lelkemet még nem készítettem fel raktam rendbe, de a párommal azon leszünk, hogy minden egyes nap a maximumot hozzuk ki magunkból, a végén pedig megnyerjük az egész műsort" - jelentette ki határozottan Zsolti.
Zsolti párja egyébként szépséges unokahúga, Gáspár Evelin lesz, aki boldogan posztolta is közösségi oldalára, hogy készek megnyerni a versenyt! 

Előnézeti kép forrása: Gáspár Evelin Instagram-oldala

2019. március 26. 16:51

Címkék: celebszemle   gáspár zsolti   gáspár evelinKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG