július 14.
Örs, Stella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Új életet kezd Curtis, nagy céljai vannak
Mintha csak egy fátyolt vettek volna le a szeméről, nyilatkozta Curtis drogpokla után. Újult erővel, újabb célokkal, ütősebb slágerekkel vág bele új életébe.

A tavalyi évben bombaként robbant a hír, hogy hazánk egyik legsikeresebb párosa feloszlik, Majka és Curtis külön utakon folytatják karrierjüket. Majka a szétválás okát Curtis drogproblémájával indokolta, később a rapper maga is belátta, hogy segítségre van szüksége, így több mint öt hétre elvonóra ment.

Curtis becsülettel végig csinálta a kúrát, és elmondása szerint sokszor a poklok poklát élte át. Curtisért testvére ment el, hogy hazavigye őt a rehabról, a rapper pedig őszintén beszélt arról, hogy a kezdeti időszak borzalmas volt számára: rémálmai voltak, éjszakánként leverte a víz, és olyan kínokat élt át, amelyeket ellenségeinek sem kívánna. Most azonban már jól van, visszatért belé az élet, nem szürke és kifáradt, mint korábban.

Miután testvére hazavitte a rappert Krisztikével közös lakásukhoz, Curtis hevesen dobogó szívvel nyitott be a lakás ajtaján. A nagy találkozás pillanatáról korábban már írtunk, a rapper pocaksimogatással, és hatalmas öleléssel köszöntötte várandós menyasszonyát, majd leültek megbeszélni a dolgokat...
Curtis és Kriszti kapcsolata kiállta a drogpokol próbáját, a szerelem erősebbnek bizonyult mint a problémák, így a rapper karrierjéről, és Majkával való kapcsolatáról beszélt leginkább kedvesével.
Curtis bevallotta, hogy korábban átvert mindenkit, nem csak Krisztit, hanem Majkát is, és minden embert maga körül. Tudja, hogy Majkának sok mindenben igaza volt, és abban is biztos, ha Majka nem robbantja a bombát, talán sosem ment volna el az elvonóra. A rapper nem tud haragudni Majkára azért, amit tett, hiszen nagyon jó barátok voltak, együtt lélegeztek, együtt éltek, dolgoztak, és tudja, ennek ellenére mégis nagyon sokszor elárulta őt. Mindezek ellenére Curtis szeretné, ha rendezni tudnák a kapcsolatukat, újra jó barátja akar lenni Majkának, közös koncertekre vagy munkára még nem is gondolva.

A zenész tudja, hogy nem lesz könnyű a visszatérés, hiszen két hónap kimaradt neki a színpadon, de nagyon hálás rajongóinak, hogy erőt adnak neki, és támogatják őt a nehéz pillanatai alatt is. Nem mellesleg pedig, a rehab alatt újabb dalokat is írt, és alig várja, hogy megmutathassa rajongóinak.

Kattints, és nézd meg Te is az exkluzív dokumentumfilmet!Előnézeti fotó forrása: Curtis Instagram-oldala

2019. március 24. 7:22

Címkék: celebszemle   drog   botrányKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG