október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nagy sokk érte Curtiséket az ultrahangon
A sztárpár a Curtis - Tiszta lappal című dokumentumfilmben árulta el születendő kisbabájuk nemét, az ultrahang azonban meglepő eredményeket közölt.

Kriszti kisbabája nehéz időszakban fogant, Curtis drogbotránya még javában zajlott a fogantatás ideje alatt. A dokumentumfilmből kiderült, eleinte Krisztike alig merte elmondani a rappernek, hogy kisbabát vár, csupán csak akkor mondta el neki az örömhírt, amikor Curtis bevonult az elvonóra.

"Amikor megtudtam hogy apa leszek, csodálatos érzés volt, de nagyon haragudtam magamra, hogy így kell megtudnom, hogy gyermekem fog születni attól a nőtől, akit az életemnél is jobban szeretek és soha nem szerettem így senkit. Én pedig ott vagyok egy rehabilitációs központban… ezt nem így tudják meg embernek… ennek nem így kellene lennie… nehéz volt, de nagyon sok erőt adott" - nyilatkozta megtörten Curtis.

Kriszti és a rapper édesanyja teljesen biztos volt abban, hogy a születendő gyermek kislány lesz, Curtis azonban inkább kisfiút szeretett volna. A rapper két okot is mondott arra, hogy miért is örülne inkább jobban egy kisfiúnak: az egyik az, hogyha kislány születne, akkor legalább negyven éves koráig nem engedné randizni a leányzót, a másik pedig az, hogy ő szeretne eljárni focimeccsekre is születendő gyermekével, egy kislánnyal pedig ez kevésbé lehetséges.

Az ultrahangra várva Curtis feszülten ült a váróban, de Krisztivel együttesen hangoztatták: nem a baba neme számít majd, hanem csak az, hogy egészséges legyen. Kis idő elteltével el is jött a történelmi pillanat, és kiderült: 

Kriszti kisfiút hord a szíve alatt.

Curtis és Krisztike is könnyes szemmel nézték az ultrahangfelvételt, amin kisfiuk volt látható. A rappernek azért még egy kis ereje is volt poénkodni: 
"Azt hiszem ez elég látványos, kb akkora, mint most nekem!" - vicceskedett fülig érő mosollyal a rapper.
A zenész dokumentumfilmjében hálával teli szívvel mesélt arról, hogy úgy érzi, mindent megkapott az élettől, amit szeretett volna elérni, egy csodás menyasszonyt, és egy gyermeket is, élete szerelmétől.

Kattints, és nézd meg Te is az exkluzív dokumentumfilmet!

Előnézeti kép forrása: Curtis Instagram-oldala

2019. március 22. 23:15

Címkék: celebszemle   curtis   terheshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG