július 19.
Emília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
"Én ebbe majdnem belehaltam!" - fia drogbotrányáról vallott Curtis édesanyja
Curtis az elvonókúra után édesanyját is meglátogatta, akivel elmondása szerint, már nagyon régóta nem találkozott.

Curtis a Tiszta lappal című, róla szóló dokumentumfilmben találkozott édesanyjával, akivel a rapper gyermekkora óta nagyon szoros kapcsolatot ápol. Mivel Curtis testvérei hamarabb kirepültek a családi fészekből, a rapper elmondta, hogy nagyon erős a kötelék közte és anyukája kettejük között.

Széki Lajosné, bízik benne, hogy fia megváltozott a rehab után, hiszen szeretné visszakapni a fiát, és szeretne újra büszke lenni rá.

A dokumentumfilmben a boldog édesanya hazai koszttal, és hatalmas öleléssel várta kisfiát, majd egy kis bájcsevejjel folytatták a találkozót, kezdetben még nem mentek bele komolyabb témákba. Később azonban a rapper megosztotta édesanyjával az elvonón átélt nehéz perceit is.

Széki Lajosné a találkozó után elmondta, már kiskora óta rengeteg probléma volt fiával, de ehhez hasonló komoly baj még soha sem volt a családban, így eleinte nem is tudták, hogy hogyan kezeljék a rapper állapotát.
Édesanyja megtörten nyilatkozott arról is, hogy bármikor, amikor próbált segíteni fián, ő elzárkózott előle, nem hallgatta meg az anyai tanácsait, szó szerint az arcába csapta az ajtót. A számos nehéz pillanatot átélt szülő megosztotta azt is, hogy a családot is teljesen szétrombolta ez a probléma, nagyon nehezen tudtak csak megbirkózni vele.

Most, hogy Curtis végre tiszta, és rálépett a gyógyulás útjára, ráadásul érkezik az unoka is, Széki Lajosné hatalmas szeretettel várja a picit, és nagyon bízik abban, hogy végül minden jóra fordul majd a család életében.

Kattints, és nézd meg Te is az exkluzív dokumentumfilmet!

Előnézeti kép forrása: Curtis Instagram-oldala

2019. március 23. 7:27

Címkék: celebszemle   curtis
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG