július 16.
Valter

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Exkluzív videó: így fogta meg terhes felesége gömbölyödő pocakját Curtis
Óriási örömhírt közölt a rapper, első közös gyermeküket várják szerelmével, a megható találkozás pillanatait pedig a TV2 stábja is megörökítette.

A tavalyi évben bombaként robbant a hír, hogy hazánk egyik legsikeresebb párosa feloszlik, Majka és Curtis külön utakon folytatják karrierjüket. Majka a szétválás okát Curtis drogproblémájával indokolta, később a rapper maga is belátta, hogy segítségre van szüksége, és több hét elvonóra ment.
Kriszti, Curtis kedvese, a nehéz időszak alatt végig kiállt kedvese mellett, támogatta a rehab során, Curtis pedig nagyon hálás a sok támogatásért, amit szerelmétől kap, akinek tavaly nyáron meg is kérte már a kezét. Úgy tűnik, most, hogy a rapper hazatért az elvonóról, újabb mérföldkőhöz érkezik a pár kapcsolata, ugyanis Krisztike kisbabát vár a rappertől.


A mai napon este 21.45 perckor tekinthetik meg a Curtis – Tiszta lappal című dokumentumfilmet a TV2-n, amelyben megismerhetik a rapper elvonó utáni időszakát, számos titokról lerántva ezzel a leplet a zenésszel kapcsolatban.

2019. március 22. 6:10

Címkék: celebszemle   curtis   babavárás
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG