december 3.
Ferenc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megszállott zaklató tartja rettegésben a Jóban Rosszban színésznőit
Életveszélyes fenyegetések, álprofilok, ijesztő hívások: Nagy Kata, Tóth-Zsiga Nóra és Kárpáti Rebeka nehéz helyzetbe kerültek, hiszen az utóbbi időszakban egyre inkább elszaporodtak az őket ért internetes zaklatások. Az elképesztő történet részleteit alábbi cikkünkből Te is megtudhatod!

Nemrég a sorozat Patríciája, azaz Nagy Kata megdöbbentő képeket tett közzé közösségi oldalán, amikben az őt ért zaklatásokról számolt be rajongóinak. A k.alexa1111 néven futó profil nem csak a színésznő által megosztott képeket másolta le, hanem párjának, sőt még édesanyjának is saját oldalt hozott létre, amiken 2017 óta oszt meg lopott tartalmakat.

Az álprofilról a FEM3 Café műsorvezetője, és egykori Jóban Rosszbanos kolléganője, Nagy Adri értesítette a színésznőt.

2.jpg

A zaklatás odáig fajult, hogy feltehetően ugyanaz a személy, Katát már telefonon is hívogatja, valamint trágár szavakkal és bántalmazással fenyegeti.

˝A hívás után repülő üzemmódba tettem a telefonom, majd amikor visszakapcsoltam 27 nem fogadott hívásom volt a számtól.˝

A napokban azonban még egy profil megjelent, ezúttal a színésznő saját nevével ellátva. Az oldal létrehozója csevegni kezdett Kata közeli ismerőseivel, többek között a szintén a sorozatban szereplő Suhajda Dániellel és Pikali Gerdával, akiket megpróbált meggyőzni arról, hogy az előbbiekben említett zaklató feltörte a profilját, valamint, hogy nagy bejelentésre készül:

kepgyerek.png

kep2.png

Azonban nem csupán Kata az egyetlen, akit értek zaklatások. A Jóban Rosszban Faragó Melindáját alakító Tóth-Zsiga Nóra képeit egy népszerű társkereső applikáció profiljához használták fel. Habár a barátai és családtagjai észrevették az oldalt, nem találtak rá módot, hogyan jelentsék a szélhámost. Az illetőt megpróbálták elérni az általa megadott telefonszámon, ám próbálozásuk sikertelenül végződött.

A zaklatók Kárpáti Rebekát sem kímélték. A nevével és adataival azonos profilt készítettek a legnépszerűbb közösségi oldalon, ami még a Jóban Rosszban stábtagjait is megtévesztette, ugyanis az igazi Rebeka helyett a kamu profilnak küldték el forgatással kapcsolatos, bizalmas információkat, amikről így a színésznő nem értesült. A barátai jelentették az oldalt, így szerencsére eltűnt, remélhetőleg Nagy Kata és Tóth-Zsiga Nóra is hamarosan fellélegezhet.

A színésznők arra kérik a közönséget, hogy amennyiben velük kapcsolatos álprofillal találkoznak, azonnal jelentsék azt!

2019. január 23. 18:27

Címkék: celebszemle   tóth-zsiga nóra   kárpáti rebeka   nagy kata   nagy katalin   jóban rosszban   zaklatás   kamu   profil   zaklató

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG