október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nehéz időszakról vallott Hódi Pamela: ˝halkan sírok, hangosan üvöltök˝

"Hosszú évek óta nem éreztem Magam ilyen boldognak, bár nem mondom sírtam azért eleget, de ki nem? Ami egyébként nem rossz dolog legalábbis szerintem. Én általában vagy halkan sírok, vagy hangosan üvöltök, olyankor kiadom magamból a dühöm és úgymond az igazságérzetemet a bántó emberekkel szemben" - kezdett bele Pamela, aki újévkor tartott kisebb számvetést.

Majd így folytatta: "Lényeg az, hogy ebben az évben egy jó döntés után, rengeteg új lehetőséget kaptam, mondhatnám úgy is hogy kinyílt a világ előttem, vagy felnyitottam a szemem? Nevezzük bárhogy is, de kicserélődtem" - haladt a céljai felé, vérbeli üzletasszony vált belőle, ráadásul a szerelem is rátalált Tóth Bence személyében.

"És végül, de nem utolsó sorban ne felejtsük el, mert bárki bármit mondhat, de igenis fontos beszélni róla. Számomra egyértelmű volt, hogy önerőből fogom eltartani a lányomat, fontos volt hogy soha ne függjek senkitől, se Én se a lányom" - jelentette ki a bejegyzésben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Imádtalak 2018!!! Hosszú évek óta nem éreztem Magam ilyen boldognak, bár nem mondom sírtam azért eleget, de ki nem? Ami egyébként nem rossz dolog legalabbis szerintem. Én általában vagy halkan sírok, vagy hangosan üvöltök, olyankor kiadom magamból a dühöm és ugymond az igazságérzetemet a bántó emberekkel szemben. Lényeg az, hogy ebben az évben egy jó döntés után, rengeteg új lehetőséget kaptam, mondhatnám úgy is hogy kinyílt a világ előttem, vagy felnyitottam a szemem? Nevezzük bárhogyis, de kicserelődtem Tudtam Én, hogy mire a 30. évemet betöltöm, minden megváltozik körülöttem! A nehéz hónapokban alkalom adtán ahogy irtam is kisírtam magam, amitől erőt gyűjtöttem és vártam a másnap reggelt, hogy tiszta fejjel gondolkozhassak, és mehessek tovább a céljaim fele (amiből nincs kevés), mit hogy csinaljak vajon jól döntök-e, vajon végig csinálom-e... Résen kellett lennem, mert tudtam, hogy bár a családom és a barátaim mindig mellettem lesznek, de igazán mindig csak Magunkra számíthatunk és a jövőnket mi alapozzuk meg, hacsak nincsenek tehetős szüleink Így “üzletasszony” lettem, saját brandet hoztam létre, sok céggel dolgozhattam együtt akiknek nagyon köszönöm, hogy bíztak bennem Sokat fejlődtem és jó irányba halad az életem! Hálás vagyok Istennek, amiért jó emberek vesznek körül, a családomért, a barátaimért, a tökéletes férfiért akit küldött mellém @tothbenc.e , legnagyobb hálával a legfontosabb kis lényért tartozom az életemben, Ő nem más mint a kislányom, aki egészséges és boldog! És végül, de nem utolsó sorban ne felejtsük el, mert bárki bármit mondhat, de igenis fontos beszélni róla. Számomra egyértelmű volt, hogy önerőböl fogom eltartani a lányomat, fontos volt hogy soha ne függjek senkitol, se Én se a lányom. Nem tagadom értek olyan csalódások amikkel nem számoltam. Jövőre némi egyeztetés után , szeretnék veletek megosztani egy számomra nagyon fontos dolgot, amit szeretném, ha mindenki tudna. Azt gondolom talán mostanra sikerült másként elfogadnom és feldolgoznom dolgokat☺️ Részben Nati posztolásáról is szó lesz. Köszönöm Nektek, akik itt vagytok az oldalamon BUÉK

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

2019. január 2. 13:30

Címkék: celebszemle   hódi pamelahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG