október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Best of Mokka - május: Verekedésbe keveredett Kulcsár Edina...
Kulcsár Edina és édesanyja a Mokka májusi adásában elárultak néhány családi "titkot", ezt pedig egyenesen imádták a Mokka látogatói, de Cinthya Dictator betegségéről való őszinte vallomása, valamint Sarka Kata és Rogán Cecília interjúja is sokakat érdekelt.

Verekedésbe keveredett Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és édesanyja között szinte testvéri a kapcsolat, annyira, hogy korábban előfordult, hogy még verekedtek is buszon. Az anya-lánya páros a Vigyázat, gyerekkel vagyok! tavaszi adásában szerepelt, ennek kapcsán beszélgettek a Mokka műsorvezetőivel.

˝Az egészségem az rendben van!˝- Cinthya Dictator reagált a betegségével kapcsolatos hírekre

Májusban az a hír járta be a sajtót, hogy Cinthya Dictator sosem fog meggyógyulni a rákból, azonban a fotós a Mokkában elmondta az igazságot a betegségével kapcsolatban.

Kiderült, kik inspirálják Sarka Katát és Rogán Gaál Cecíliát a hétköznapokban

Május 10-én a Várkert Bazárban először adták át a Femcafe.hu díjait az Inspiráló Nők Estjén. A nagyszabású gálaest műsorvezetői Osvárt Andrea és Kasza Tibor voltak. Az estélyt Rogán Gaál Cecília és Sarka Kata cége szervezte, akik a Mokkában beszéltek a rendezvényről, és arról, hogy mitől inspiráló egy nő. Hogy Sarka Katát és Rogán Gaál Cecíliát kik inspirálják a hétköznapokban, kiderül a videóból!

2018. december 25. 22:50

Címkék: Mokkahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG