december 8.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Best of Mokka - április: Már nem Rubint Rékától, hanem Larától kérnek autogramot
Schobert Lara is ott volt azon a tavaszi rendezvényen, ahol kisebb káosz alakult ki amiatt, hogy sokkal többen érkeztek, mint amire a szervezők számítottak. A Mokka látogatóit az erről való beszélgetés, Hódi Pamela őszinte véleménye Berki Krisztián új párjáról, valamint Frabato interjúja érdekelte leginkább áprilisban.

Rubint Réka: ˝Már nem tőlem kérnek autogramot, hanem Larától˝

Több, mint háromszázezer követővel büszkélkedhet Schobert Lara, aki szintén ott volt azon a közönségtalálkozón, amit tavasszal rendeztek meg egy budapesti bevásárlóközpontban. A rendezvényre a vártnál jóval nagyobb tömeg érkezett, így az káoszba torkollott. A Mokkában Rubint Réka és lánya, Lara meséltek a történtekről, és arról, hogy a fiatal közösségi médiasztár hogyan éli meg az ismertséget.

Hódi Pamela Berki Krisztián új barátnőjéről: ˝Nekem ő senki˝

Áprilisban kiderült: bírósághoz fordult az egykori pár kislányuk elhelyezése ügyében. Pamela elmondta, Mazsi helyett elsősorban Krisztiánnal szeretné megbeszélni a lányukkal kapcsolatos dolgokat, és mivel ez másképp nem ment, inkább bírósághoz fordul miatta.

Frabato elárulta, honnan ered a péntek 13-tól való félelem

A péntek 13 sokak szerint balszerencsés nap. Frabato mestermágus és Imolai Judit asztrológus a Mokka műsorvezetőinek elárulták a leggyakoribb hidelemeket, babonákat, valamint azt is megtudhatod, érdemes-e lottózni ezen a napon.

2018. december 25. 8:00

Címkék: Mokkahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG