május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Best of Mokka - március: 300 milliós ajánlatot is visszautasított a szűz színésznő

2018 márciusában a Mokka látogatóit leginkább Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata, a közel ötezer férfit visszautasító szűz színésznő története, valamint Csobot Adél második várandósságának bejelentése érdekelte leginkább.

Berki Krisztián és Hódi Pamela újra beszélnek egymással?

Nem csillapodtak a kedélyek Berki Krisztián és Hódi Pamela között, akik márciusban kislányuk, Nati elhelyezése miatt nem értettek egyet egymással. Krisztián elárulta, ebben az ügyben az lenne a legjobb, ha egyik fél sem nyilatkozna a témában, és nagyon sajnálja, hogy a média nagymértékben befolyásolja a közvéleményt. A műsorvezető szerint egyébként egyre jobb a viszony gyermeke édesanyjával, akivel előző este majdnem 1 órát beszélt telefonon.

Már 300 milliós ajánlatot is utasított vissza a 28 éves szűz

Közel ötezer férfit utasított vissza Bálint Emese, a 28 éves szűz színésznő, akinek ártatlanságáért cserébe már több százmilliós ajánlatot is tett egy férfi.

Csobot Adél különleges módon kért segítséget a kisfiuk névválasztásához

Az énekesnő tavasszal jelentette be, hogy ismét anyai örömök elé néz, sőt, Adél a Mokkában azt is elmondta, hogy már túl van a kritikus 12. héten. Istenes Lászlóval együtt elmesélték, hogy milyen volt az összejövetel, ahol kiderült a baba neme, és arra is fény derült, hogy a boldog nagypapa milyen nevet javasolt a 3. unokájának.

2018. december 24. 8:00

Címkék: Mokka
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG