február 23.
Alfréd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Best of Mokka - január: Először vállalt tévés szereplést a leszbikus színésznő élettársa
Vajon melyek voltak a Mokka legnépszerűbb beszélgetései 2018-ban? Következő összeállításunkban azokból a januári beszélgetésekből válogattunk, amelyek leginkább felkeltették a látogatók érdeklődését.

A Mokkában vállalt először tévés szereplést a leszbikus magyar színésznő élettársa

Krencsey Hella arcát vállalva mesélt az ismert magyar színésznővel való kapcsolatáról. A pár 8 évig volt együtt, ez idő alatt pedig állítása szerint előfordult, hogy a színésznő a fájdalmait és a kudarcait rajta vezette le. Hogy a pár kapcsolata miért mérgesedett el, és mi vezetett a botrány kirobbanásához, arról Hella részletesen mesélt a Mokkában.

Schobert Norbi: A szénhidrátmentes élet nem jó

Schobert Norbi két nagyon fontos témát is körbejárt a Mokka januári adásában. Az egyik az ünnepek utáni gyors fogyás veszélyei, a másik pedig – aminek Norbi járt utána –, hogy mi az oka a 40 év felettiek hirtelen halálának. Elárulta, teljesen nem lehet kizárnia a szénhidrátot a táplálkozásból, azonban a mozgáshiány, a lustaság és a felesleges liszt, cukor, rizs és krumpli dömping együttes hatása nem is feltétlenül az elhízás, hanem a halál...

Szabó Péter elárulta, hogyan kezdik a napot a sikeres emberek

Az ország egyik legismertebb motivációs trénere szerint a közösségi média- és a telefonfüggőségnek nagy szerepe van abban, hogy egyre több ember boldogtalan. Állítása szerint az emberek 80%-a ébredés után először a telefonjáért nyúl, pedig az ezzel töltött idő alatt olyan hasznos dolgokat is végezhetne, amely az egész napjára hatással lenne. Szabó Péter ötleteket adott a reggeli első cselekedetekre.

2018. december 22. 8:00

Címkék: MokkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG