január 25.
Pál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
John Krasinski felfedte, mi hosszú házasságuk titka Emily Blunttal
A világsztár nemrég egy interjúban árulta el, mi boldog kapcsolatuk titka.

Emily és John immár több mint nyolc éve mondták ki a boldogító igent, de mind a mai napig úgy nyilatkoznak egymásról, mint a friss házasok. A színész pedig nemrég felfedte kapcsolatuk titkát.

oteves_1.jpg

˝Szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis elképesztő családtagokkal és barátokkal tudom magam körülvenni, akik nem hagyják, hogy túl sokáig letérjek az utamról. A legfontosabb ezek közül a feleségem, Emily.˝ - árulta el John egy interjúban.

S_D005_01358.jpg

˝Szerintem a feleségem megért engem. És ezt nem csak azért mondom, hogy cukinak hangozzak, de az az igazság, hogy sokkal jobban megért mint bárki valaha azelőtt.˝ - folytatta a színész.

Nézd ma este 21.00-tól Az ördög Pradát visel című filmet Emily Blunttal az egyik főszerepben, a SuperTV2-n!

A filmről röviden: Miranda Priestly a divat legnagyobb hatalmú úrnője, akinek ápolt kezeitől retteg a New York-i szakma. Senkit nem tűr meg az útjában, ha tervei kivitelezéséről van szó, tökéletesen ellenőrzése alatt tartja a "divat bibliáját", a Runway Magazine-t, annak munkatársai életét teljesen megkeserítve. Miranda új munkatársa, Andy Sachs a frissen végzett főiskoláslány egyáltalán nem illik a képbe: szürke, jellegtelen, tökéletes ellentéte a cégnél dolgozó díváknak. Amikor belép a szerkesztőségbe, megdöbbenve jön rá, hogy a munka, amelyre jelentkezett nem elszántság és céltudatosság kérdése...

forrás: Independent

2018. október 21. 13:36

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   celebszemle_romantika   Emily Blunt   John Krasinskihirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG