augusztus 24.
Bertalan

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szívhez szóló üzenettel ünnepelt Judy
 Judy és kedvese már egy évtizede töretlenül szeretik egymást. Az énekeső nem győzött hangot adni ennek Instagram oldalán, ahol egy fiatalkori képet is posztolt magukról szerelmével.

˝Ez a fotó, pont 10 évvel ezelőtt készült, amikor mindenki arra figyelmeztetett, hogy nem Ő lesz az igazi az életemben... Ne váljak el, mert nagy a korkülönbség köztünk, és csalódni fogok... Pár hónapnál nem fog tovább tartani ez az egész szerelem.. Rácáfoltunk! 
És ma 10 éve annak hogy jóban rosszban, és egy szerelem gyümölccsel a “hátunkon” kitartottunk az érzéseink mellett!
Szóval, BOLDOG évfordulót Szerelmem, legyen csodás napod, és ne feledd, hogy tíz éve töretlenül SZERETLEK!!!˝ - írta Judy Instagram oldalára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez a fotó, pont 10 évvel ezelőtt készült, amikor mindenki arra figyelmeztetett, hogy nem Ő lesz az igazi az életemben... Ne váljak el, mert nagy a korkülönbség köztünk, és csalódni fogok... Pár hónapnál nem fog tovább tartani ez az egész szerelem.. Rácáfoltunk! És ma 10 éve annak hogy jóban rosszban, és egy szerelem gyümölccsel a “hátunkon” kitartottunk az érzéseink mellett! Szóval, BOLDOG évfordulót Szerelmem, legyen csodás napod, és ne feledd, hogy tíz éve töretlenül SZERETLEK!!! @balazs6191 #forever #happylife #love #happywedding #mylove #szeretlek #anniversary #instalove #instapic #ikozosseg #ikozosseghungary #instahappy

Molnár-Kis Judit (@kisjudy) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő nemrégiben a Mokkában vendégeskedett, és arról mesélt milyen volt kedvencével, a világsztár Arnold Schwarzeneggerrel találkozni.

Előnézeti kép forrása: Instagram/Judy

2018. október 19. 16:37

Címkék: judy   celebszemle_romantika   celebszemle
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG