október 14.
Helén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megyeri Csilla: Elhagyom Zsoltit!
A műsorvezető kétségbeesetten kért segítséget a rajongóktól, és drasztikus eszközhöz folyamodott, hogy megoldja a problémájukat.

Csilla és kedvese, Zsolti rengeteget ingázik Budapest és Debrecen között, de bevallásuk szerint ez csak jobban összehozza őket, de minimálisan féltékenyebbé is váltak. Lassan elérkezik az idő, hogy életüket is összekössék, de a baba is tervben van.

Most azonban a debreceni szépség segítséget kért a rajongóktól: 

˝Megint eszik... Már a 3. kuglófnak is neki esett Zsolti... az tény, hogy isteni finom, és jól esik nasizni filmezés közben (én is szoktam), de kezd a pocija nőni... - és most finoman fogalmaztam...Próbálom rávenni, hogy figyeljen már oda magára, de mintha a falnak mondanám... /na jó..., a héten elment 2x futni/ Szerintetek mit csináljak? Hogy tudnám motiválni Zsoltit???! Eskü nem tudom. Elhagyom.˝ - írta viccesen a posztja alá. Számtalan ötletet kapott a rajongóitól. Hogy mit választott? Lentebb kiderül!

"Akárki, akármit mond - ez nem túl esztétikus, és nem is egészséges.. - ez már nem pici poci!" - fakadt ki Csilla. "Bízom abban, hogy néhány hónap és leadja azt a kb. 10kg felesleget.. Félreértés ne essék: nem kockahasra vágyom /habár úgy ismertem meg Zsoltit." Kiderült, hogy a műsorvezető szexmegvonással bünteti szerelmét, amíg nem adja le a felesleget.

Kíváncsi vagy, hol él a pár? Akkor nézd meg a videót, ahol Köböl Anitát vezette körbe Csilla!

Te egyetértesz Csilla büntetési módszerével?

Ha másképp nem megy, akkor igen
Akit szeretek, úgy fogadom el, ahogy van
Valami más eszközhöz folyamodtam volna

Az előnézeti kép forrása: Instagram / Megyeri Csilla

2018. október 10. 15:35

Címkék: megyeri csilla   molnár zsolthirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG