június 20.
Rafael

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Íme, A Viszkis legizgalmasabb kulisszatitkai, egyenesen a szereplőktől
Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit. Íme, a legizgalmasabb kulisszatitkok A Viszkis forgatásáról.

0629_szalay bence_ moga piroska_ foto_ szabo adrienn (2).jpg

Szalay Bence, a film főszereplője szerint egy ilyen ember, mint Ambrus Attila, nem az a fajta kemény gyerek, aki kötekszik valakivel, hanem egy olyan ember, akiben rengeteg szomorúság van, rengeteg csalódottság. Schneider Zoltán szerint, aki a filmben a nyomozó karakterét formálja meg, sokaknak megfordult egy ilyen ötlet a fejében, de Ambrus meg is lépte.

0710_szalay bence _foto_ szabo adrienn (4).jpg

A mai napig sokan ismerik a Viszkis sztoriját. Szalay Bence úgy emlékezett vissza, hogy édesanyja ujjongott örömében, amikor megszökött Ambrus a börtönből, Bence viszont nem értette akkor még kiskorában, hogy minek is örül édesanyja. Most már rájött, hogy a Viszkis az akkori rendszerrel ment szembe: nagyon jókor volt jó helyen.

0717_szalay bence_klem viktor _oszter s_ foto_ szabo adrienn.jpg

Ambrus Attila elárulta, tulajdonképpen kettős életet élt, amikor felkerült Budapestre. Egyrészt adott volt egy jófiú, aki mindenkit magázott és tisztelettudóan viselkedett, másrészt pedig volt egy határozott "most az van, amit én mondok" személyisége. Amikor Szalay Bence megkapta Antal Nimródtól a forgatókönyvet, összeültek a rendezővel átbeszélni a filmet. Bence bevallotta, ő alapjáraton elég lágy. Nimród azt kérte tőle, hogy legyen minél feszesebb, férfiasabb a kamerák előtt. Már rögtön az első forgatási napon egy bankrablással kezdtek. A casting során kiderült, hogy Bence jó a párbeszédes jelenetekben, viszont nem tudták előre, hogy hogyan teljesít majd az akciójelenetekben. Azonban, amint elindult a felvétel, Bence úgy emlékezett vissza, az első pillanattól fogva sikerült elkapnia a karaktert, és ez a rendezőnek is nagyon megtetszett.

AViszkis_jelenetfoto (10).jpg

   forrás: Így készült - A viszkis (werkfilm)

2018. október 10. 15:47

Címkék: celebszemle   viszkis   a viszkis   szalay bence
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG