augusztus 10.
Lőrinc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hoppá: Brad Pitt és Angelina Jolie titokban találkozgatnak?
Hollywood egykor legirigyeltebb sztárpárjának számító Brad és Angelina válási huzavonájáról már többször beszámoltunk. Most ismét szárnyra kaptak a pletykák, hogy a színészek titokban találkozgatnak egymással.

bradpitt1280.jpg

Idén már két éve, hogy a sztárpár sokkolta a rajongókat és a világot azzal, hogy mindössze két évnyi házasság után beadták a válókeresetet.

Jolie kibékíthetetlen véleménykülönbségekre hivatkozott a keresetben. A színésznő kizárólagos felügyeleti jogot szeretett volna, de Pitt szerette volna, ha ő is kivehetné a részét a gyereknevelésben.

Pontosan két évvel a bejelentés után, azaz idén szeptemberben a színészekhez közeli források elárulták, Jolie felkereste egykori szerelmét, hogy közösen találjanak megoldást gyermekeik normális felnevelésére.

˝Brad és Angelina titokban találkoztak a színésznő házában. Ez volt az első alkalom, hogy tényleg azért találkoztak, hogy megpróbálják javítani a kapcsolatukat, mióta csoportos terápián is részt vettek a gyerekekkel közösen. A találkozó sikeres volt.˝ - árulta el a névtelen forrás.

forrás: ETOnline

2018. szeptember 25. 17:21

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   brad pitt   angelina jolieKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG