augusztus 14.
Marcell

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Angelina Jolie megfenyegette Jennifer Anistont?
Brad Pitt és Angelina Jolie házassága nemrég válságba került. Aztán a hollywoodi álompár gyerekeik érdekében fegyverszünetet kötött. Most pedig olyan pletykák keringenek az álomgyárban, hogy Angelina féltékeny Jenniferre, férje egykori exére...

jennifera1280.jpg

Angelina állítólag figyelmeztette Jennifer Anistont, hogy maradjon távol Bradttől és közös gyermekeiktől. Azonban a színészekhez közeli források ezt igyekeztek hamar megcáfolni.

A sztori úgy hangzott, hogy Jen, aki jelenleg Olaszországban forgat Adam Sandler társaságában, egy nap telefonhívást kapott Angelinától, aki jelezte kollégája felé, hogy nem örül annak, hogy az egykori álompár egyre jobb kapcsolatot ápol.

7.jpg

˝Ange úgy hallotta, hogy Brad és Jen a gyerekekkel közösen kapcsolódtak ki, ami a legutolsó dolog, amit hallani szeretne. Felhívta Jent, és megmondta neki, hogy tartsa magát távol a családjától. Ange nem szeretné, hogy Jen legyen a gyermekei "mostohaanyja" - mondta el egy állítólagos bennfentes.

Állítólag még arra is megkérte a Tomb Raider-sztár Jennifert, hogy ne jelenjen meg ugyanazokon az Emmy-bulikon, mint Pitt.

Mindkét sztár szóvivője cáfolta, hogy a hívás megtörtént volna, így csak találgatni lehet, milyen most a viszony a Pitt-Jolie családban...

forrás: International Business Times

2018. szeptember 18. 16:53

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   jennifer aniston   angelina jolieKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG