május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Farmerkabátban ment férjhez Koholák Alexa
˝A drága esküvői ruhát , a milliós gyűrűt elhagyva egy polgári esküvő keretein belül hivatalosan is Farkas Alexandra vagyok˝ - írta az esküvői fotójuk alá a showkirálynő. Az újdonsült feleség a tanúikat is megmutatta!

Már néhány hónapja megváltoztatta a nevét a közösségi oldalán Koholák Alexandra. Akkor elmondta, hogy noha még nem házasodtak össze, de már kitűzték a pontos időpontot, szeptember 14-re. A pár 5 hónapja van együtt, az esküvőjük célja, ha a velük dolgozó emberek lássák rajtuk az összetartozást. Arról is beszélt, terveznek-e közös gyerekeket.

Arról is szó esett nemrég, hogy hogyan kezelik, ha a nagy korkülönbség miatt bántják őket, valamint az eljegyzésük körülményeit is elmesélte.

Elérkezett a nagy nap: a Csak show és más semmi szereplője először Insta-sztoriban posztolt egy képet, amelyen 20 perccel az esküvő előtt még hamburgereztek. Utána a rajongókkal megosztotta az első házasfotót, amelyhez ezt írta: 

"Sziasztok! Férjhez mentem, elkeltem, és igen, ez volt életem legszebb napja. A drága esküvői ruhát, a milliós gyűrűt elhagyva egy polgári esküvő keretein belül hivatalosan is Farkas Alexandra vagyok.
Köszönöm nektek, akik szerettek bennünket, drukkoltatok nekünk és kiálltatok mellettünk a sok rosszakaró ellen is. Hálásak vagyunk nektek!
Most már megerősítve, de KÖZÖSEN Balázzsal dolgozunk értetek és a boldogabb életért, és azért hogy még több emberhez eljusson az országban és már az országon túl is a KÖZPONTUNK munkássága! Namaste"

Gratulálunk a friss házasoknak!

2018. szeptember 14. 13:32

Címkék: koholák alexa   esküvő   celebszemle   celebszemle_romantika
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG