július 23.
Lenke

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A 82 évesen elhunyt Burt Reynolds-ra emlékezett Julianne Moore
Számtalan világsztár rótta le tiszteletét már a szeptemberben elhunyt színészlegenda előtt. Most Julianne Moore-on volt a sor, hogy megemlékezzen egykori kollégájáról.

Az 57 éves színésznő és Reynolds már a ´80-as években is dolgoztak együtt. Ugyan sokan a ´97-es Boogie Nights című klasszikus kapcsán emlékezhetnek a párosra együtt a filmvásznon, Julianne és Burt már sokkal korábbról ismerték egymást, ugyanis a B.L. Stryker című detektív drámában is szerepeltek együtt.

juliannem_1280.jpg

˝Szerettem Burt-öt, szerettem őt.˝ - kezdte a színésznő egy interjúban. ˝Nemcsak a Boogie Nights-ban dolgoztam vele együtt, de volt neki egy TV show-ja, a B.L. Stryker a ´80-as években. Megkaptam a munkát, Floridában forgattunk két hetet. Annyira nagylelkű és kedves volt.˝ - folytatta.

Reynolds pedig nem felejtette el Moore-t: ˝Sok évvel később, amikor a Boogie Nights-ot forgattuk, odamentem hozzá, és kopogtattam az ajtaján. 'Szia Burt, emlékszel rám?' És azt mondta, 'Persze, gyere be.' Mindig annyira csodás volt, egy igazi filmsztár. Nagyon mélyen elszomorított a halála.˝- fejezte be.

forrás: Variety

2018. szeptember 12. 16:20

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   Julianne Moore   Burt Reynolds
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG