november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Láttad már Horváth Évát vizespólóban?
A csinos modell rendkívül szexi fotót posztolt magáról, mindössze csak egy vizes, fehér póló takarta testét. Ám a fényképben van némi csavar is, de hogy miről is van szó, az a kattintás után kiderül! 

Horváth Éva ezúttal a Babavilág műsorvezetőjeként tűnik fel a képernyőn minden szombaton, ahol fontos, az anyasággal kapcsolatos témákról ejtenek szót sztárvendégek és szakértők. Ezúttal Várkonyi Andreával és Nagy Rékával beszélgetett a modell.

Ugye, milyen csinos? Ez a kép azonban nem mostanában, hanem egészen 17 évvel ezelőtt készült Ibizán.

A gyönyörű modell első gyermeke, Kristóf 15 hónapja született meg, azóta pedig Évának szinte nincs is szüksége edzésre, hiszen kisfia állandóan mozgásban tartja őt. Horváth Éva egyébként hamarosan a Csak show és más semmi című műsorban bizonyíthatja sokoldalúságát, mely saját bevallása szerint ˝őrült nagy kihívás˝ lesz számára.

Tudod, hogy hol fog hamarosan feltűnni a gyönyörű műsorvezető? Hamarosan a Csak show és más semmiben! Az interjúban elárulta, hogy figyelnie kell arra, hogy már anyuka, Kristóf miatt nem eshet baja és lassítania kell. Ettől függetlenül Éva rengeteg izgalmas kihívást bevállalna.

 

Előnézeti kép forrása: Horváth Éva Instagram-oldala

2018. szeptember 13. 14:35

Címkék: horváth éva   celebszemle_szexi   celebszemle

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG