október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Visszavonulna Robert De Niro? A 75 éves sztár meglepő kijelentést tett
A világsztár immár 50 éve van a filmvásznon, és nemrég ünnepelte 75. születésnapját. Felesége és gyermekei tartják fitten a mai napig. De vajon mikor dönt úgy, hogy felhagy a színészettel?

Augusztus 17-én töltötte be 75. életévét a legendás színész. De Niro sosem hódolt be Hollywoodnak, a mai napig New Yorkra esküszik. Több étterme és luxushotelje is van a városban. Világ életében családjának élt a hatgyermekes családapa. Környezete szerint pont ez az, ami fiatalon tartja. Legkisebb gyermeke, Helen még csak hat éves. Egy bennfentes azt nyilatkozta, Robert számára egy kisebb edzéssel ér fel, ha tartani szeretné a lépést vele.

És hogy mi a helyzet a visszavonulással? Nem sokan lepődnének meg, ha 75 évesen, számos kasszasikerrel a háta mögött Robert ˝nyugdíjba menne˝. A színésznek azonban úgy tűnik ez a szó nem szerepel a szótárában. Legalábbis erre enged következtetni legutóbbi nyilatkozata is: ˝Nem igazán gondolok a visszavonulásra. Nem tudom, mi mást tudnék csinálni, mint amit most csinálok.˝ - nyilatkozta a világsztár.

Robert de Niróval ma este az Apádra ütök című vígjátékban találkozhatsz 23.00-kor a TV2-n!

robertdeniro1280.jpg

forrás: CloserWeekly

2018. szeptember 3. 15:36

Címkék: celebszemle   robert de nirohirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG