augusztus 21.
Sámuel, Hajna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ryan Reynolds szívszorító üzenetet küldött a rákkal küzdő rajongójának
A Deadpool sztárja egy videóban emlékeztette a 17 éves leukémiában szenvedő Josht, hogy az igazi hősiesség az, amit ő tesz a betegsége ellen.

Az ausztrál Josh nevű fiú leukémiával és agydaganattal küzd, és lehet, csupán hónapjai vannak hátra, ezért családja és barátai olyan kampányt indítottak a világhálón, amivel megkaphatják a Marvel hősök támogatását. 

"Csak azért akartalak hívni és küldöm ezt a videót, hogy tudd, szeretünk és gondolunk rád" - mondta Ryan Reynolds a fiatal rajongónak küldött videóban. "Tudom, hogy Deadpool és szuperhős rajongó vagy, és szerintem ez csodálatos. Ez azért valahol vicces, mert miután hallottam a történetedről és amin keresztül mész, szerintem több bátorság és erő van a kis ujjadban, mint bármely szuperhős egész testében. "

Nos, a 41 éves színész mellett olyan világmegmentők is bátorították Josht és családját, mint Hugh Jackman a Farkas, Tom Holland a Pókember, Chris Evans Amerika kaptiány és Chris Pratt a galaxis egyik őrzője. Reméljük a hősöknek sikerült annyi erőt küldeni Joshnak, hogy győzhessen a rák felett.

 Forrás: ETonline.com

2018. szeptember 2. 18:12

Címkék: ryan reynolds   celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG