október 17.
Hedvig

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Káprázatosan nézett ki szülinapi buliján Sandra Bullock
A színésznő a közelmúltban töltötte be 54. életévét, de a partiján készült képek alapján simán letagadhatna néhány évet.

Sandra Bullockot Beverly Hillsben kapták lencsevégre, ahol a születésnapját ünnepelte barátjával, Bryan Randallal és két örökbefogadott gyermekével, a 8 éves Louisszal és az 5 éves lányával, Lailával. Később Bullock barátai is csatlakoztak, Jason Bateman és a felesége, Amanda Anka, az Ocean's filmekből ismert Sarah Paulson, és barátnője Holland Taylor. Szemtanúk elmondása szerint ˝nagyon jól érezték magukat, egy hangulatos estét töltöttek el a közeli barátaikkal. ˝ A kis csapat egészen zárásig múlatta az időt a helyen.

A színésznő a közelmúltban egy interjúban mesélt a saját örökbefogadásairól, ami elmondása szerint élete egyik legjobb döntése volt. Randallal 2015 óta alkotnak egy párt és a férfi nagyon jól kijön a kicsikkel: ˝Szuper kedves a gyerekekkel, számukra ő az abszolút elsőszámú a családban, én csak a második lehetek. De én azért ˝kaptam˝ Bryant, mert ő sokkal szórakoztatóbb és jobbak a trükkjei is, mint nekem.˝

A születésnapján készült fotókat ide kattintva nézheted meg!

Forrás: ET Online

2018. július 31. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   celebszemle_születésnap   sandra bullockhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG