október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kurt Russell fogadott unokája tiszta nagyapja
Kurt Russell nevelt lánya, Kate Hudson közösségi oldalára töltött fel egy fotót a kisfiáról és mostohaapjáról. A hasonlóság félelmetes!

Kate Hudson Görögországban nyaral a családjával, pihenés közben pedig rendszeresen oszt meg képeket a követőivel. Az egyik posztjában, Kurt Russell és 14 éves fia, Ryder szerepelnek, akik egy csónakban ülnek, és szinte megszólalásig hasonlítanak egymásra. A család többi tagja -beleértve Goldie Hawnt (Kate anyja), Binghamet (Hudson 6 éves kisfia), Danny Fujikawát (Kate párja), valamint Goldie idősebbik fiát, Olivert- Skiathos szigetére kirándultak, amiről Hawn osztott meg fényképet.

Hudson hamarosan újra anyai örömök elé néz, hiszen szerelmével nyár végére várják első babájukat. Egy, a sztárhoz közelálló forrás így nyilatkozott a családi nyaralásról: ˝Nagyon izgatott, hogy még egyszer utoljára elutazhattak, mielőtt a kislányuk megérkezik. Ő és Danny nagyszerűek, Kate mindig izgatottan beszél a párjáról, és arról, hogy mennyire szeret együtt lenni a családjával. Egyszerűen megőrül Dannyért!˝-árulta el.

Íme a Kate Hudson által megosztott nagypapa-unoka fotó

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Itt pedig Goldie Hawn fényképét láthatod

Spending some good OTG time in Greece with @theoliverhudson and fam!

Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) által megosztott bejegyzés,

Forrás: People

2018. július 20. 13:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   celebszemle_gyerek   celebszemle_cuki   kate hudsonhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG