május 24.
Eszter, Eliza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Melissa McCarthy nem szeretné, hogy gyerekei lássák az új filmjét
A színésznő új filmjében bár szerepelnek gyerekeknek szánt bábok, Melissa mégse szeretné, hogy lányai megnézzék.

Melissa McCarthynak hamarosan a mozikba kerül új filmje, a The Happytime Murders, amiben valaki meg akarja ölni a Muppet Show-ból ismert figurákat, a sztár pedig mint nyomozó próbál az ügy végére járni. Arról, hogy miért nem akarja, hogy a gyerekek lássák a produkciót, így nyilatkozott: ˝Ez egy abszolút felnőttfilm. A gyerekeim már alig várják, hogy megnézhessék, de én maximum csak 40 éves korukban akarom majd megmutatni nekik. Csodálatos lesz, ha majd 110 évesen látják.˝- viccelődött Melissa. ˝Szerintem ez része a mulatságnak. Valaki egyszer azt mondta, hogy mindig ott van az a dolog, amikor nézed a Muppet Showt vagy a Szezám utcát, egyszer csak kialszanak a fények, jön egy vágás és mindenki kisétál a hátsó ajtón, kimennek a való világba és élik az életüket. Tényleg ez van a függöny mögött. Amikor a lámpák kialszanak és nem kell az emberek előtt fellépniük, láthatjuk, hogyan zajlik a valódi életük és van ebben valami nagyon menő. Egy kicsit furcsa, egy kicsit különös, de nagyon mulatságos.˝ - mondta.

Melissa hozzátette azt is, hogy a film kifejezetten az idősebb generációnak készült, a bábok csak az anyag hangsúlyozására szolgálnak: ˝Ez nem olyan, mint egy rozoga mese gyerekeknek. Ez egy vígjáték, amikben bábok is vannak. Csak annyit tudok mondani, hogy amit láttunk és amin minden nap dolgoztunk, pont olyan lett, amilyet megálmodtam, mert ez egy jó kis kemény bűnügyi film, ami nagyon vicces, és itt megjegyzem, hogy bábok is vannak benne.˝- árulta el.

A filmet várhatóan augusztus közepén mutatják be a mozikban, arról, hogy Magyarországra mikor érkezik, még nincs információ.

Forrás: Cinema Blend

2018. július 15. 13:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   Melissa McCarthy
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG